Χώροι έκθεσης

 

xoros

 

ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΈΩΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Ένας υπαίθριος, ενιαίος, διαμορφωμένος χώρος, έκτασης 10.000 τ.μ., ανατολικά του ΟΣΕ και στη νότια πλευρά της Σιδηροδρομικής Γραμμής, είναι έτοιμος να φιλοξενήσει γεωργικά και κτηνοτροφικά μηχανήματα παντός τύπου, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγείται και να ενημερώνεται για ό,τι καινούργιο υπάρχει στην αγορά.

 

ΧΩΡΟΣ ΣΚΕΠΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

Στη βόρεια πλευρά της Σιδηροδρομικής Γραμμής, σε έναν πεζόδρομο μήκους 350μ. και πλάτους 8μ., στο κέντρο του Φωτολίβους, τοποθετούνται τα σκεπαστά περίπτερα, διαστάσεων 4μ. x 4μ. τα οποία φιλοξενούν εκθέματα ποικίλου ενδιαφέροντος. Ο επισκέπτης διερχόμενος τα περίπτερα, έχει παράλληλα τη δυνατότητα αναψυχής στα καφέ και τις ταβέρνες του πεζόδρομου.

 

ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ανατολικά του Πεζόδρομου βρίσκεται η κεντρική Πλατεία του Φωτολίβους, η οποία θα λειτουργεί φέτος ως χώρος των ημερίδων και των παράλληλων εκδηλώσεων, ενώ βορείως της Πλατείας δίνεται επίσης δυνατότητα αναψυχής σε καφέ και ταβέρνα. Δυτικά τον ΟΣΕ και νότια των Σιδηροδρομικών Γραμμών έχει διαμορφωθεί ένας νέος χώρος για τις πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις και το γλέντι, αναπόσπαστο κομμάτι της Έκθεσης.